MENU
Home Klassieke massage
Home Klassieke massage

Klassieke massage

Klassieke massage ontspant de spieren

Klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen. Deze massage is gericht op het soepel maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel onder de huid. Klassieke massage heeft tevens een hele ontspannende werking. Bij deze massage ligt de focus dan ook meer op het ontspannende effect.

De klassieke massage is eigenlijk de voorloper van de sportmassage. Het is een rustige massage, met afwisseling van zachte en stevige druk. Door middel van knedingen, strijkingen en fricties, worden de huid, spieren, pezen en gewrichten soepeler. Het geheel van deze handelingen stimuleert de doorbloeding met een ontspannen lichaam als resultaat. Dit is dan ook een perfecte manier om uzelf weer even op te laden.

Bij welke klachten werkt klassieke massage?

Klassieke massage is een effectieve behandelmethode bij:

  • Stress
  • Spierpijn
  • Vermoeidheid
  • Kramp
  • Bevorderen van de bloedcirculatie
  • Afvoer van vocht en afvalstoffen
  • Ondersteunt bij overspannenheid en burn-out

Kom tot rust met een klassieke massage

De klassieke massage is een geschikte keuze om uw lichaam in goede conditie te houden. Door regelmatig een behandeling te ondergaan, krijgen uw spieren als het ware een onderhoudsbeurt en zullen hierdoor beter blijven functioneren. Dit is dan ook een ideale massage voor mensen met een druk leven die even tot rust willen komen.

Om meer inzicht te krijgen in uw klacht en de mogelijke oorzaak, maak ik gebruik van een uitgebreide intake tijdens onze eerste afspraak. Ik start hierbij met een vraaggesprek en voer vervolgens een onderzoek uit door middel van functietesten, zodat er een goed beeld van uw klacht gevormd kan worden. Vervolgens zet ik mijn bevindingen samen met u op een rijtje en bespreken we de aanpak die het beste bij u past.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan direct een afspraak!

Plan afspraak
Deel dit bericht

Tarieven

Locatie

Plan afspraak