MENU
Home Sportmassage
Home Sportmassage

Sportmassage

Masseren van de diepere spierlagen

Bij een sportmassage wordt er op de diepere spierlagen gewerkt. Het is dan ook een stevige massage die de spieren losmaakt, de doorbloeding stimuleert en zorgt voor de afvloeiing van afvalstoffen. Hierdoor neemt de conditie van de spieren toe, waardoor blessures worden voorkomen en sportprestaties verbeteren. Daarom is een sportmassage een uitstekende aanvulling voor sporters en mensen die veel bewegen.

Overigens kan sportmassage ook zeer geschikt zijn voor mensen met blessures of blessuregevoeligheid die niet het gevolg zijn van het uitoefenen van een sport. Denk hierbij aan rug-, nek- en/of schouderklachten die vaak worden veroorzaakt door een verkeerde werkhouding of overmatige stress.

De meeste mensen voelen zich vaak een beetje stijf en soms wat pijnlijk na een behandeling. Meestal is dat na 1 of 2 dagen ook alweer verdwenen. U zult, na herhaalde sportmassages, meer ontspanning in uw lichaam gaan voelen, waardoor de kans op een blessure zal afnemen.

Bij welke klachten werkt sportmassage?

Sportmassage is een effectieve behandelmethode bij:

  • Enkel-, voet- en hielblessures
  • Achillespees- en kuitklachten
  • Knieklachten
  • Hamstrings- en liesblessures
  • Rugklachten
  • Nek-, en schouderklachten
  • Tenniselleboog

Voorkom blessures door sportmassage

Uw spieren regelmatig laten masseren vermindert de kans op blessures.
Door een regelmatige behandeling is een beginnende blessure snel te herkennen en hierdoor ook beter te voorkomen.

Om meer inzicht te krijgen in uw klacht en de mogelijke oorzaak, maak ik gebruik van een uitgebreide intake tijdens onze eerste afspraak. Ik start hierbij met een vraaggesprek en voer vervolgens een onderzoek uit door middel van functietesten, zodat er een goed beeld van uw klacht gevormd kan worden. Vervolgens zet ik mijn bevindingen samen met u op een rijtje en bespreken we de aanpak die het beste bij u past.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan direct een afspraak!

Plan afspraak
Deel dit bericht

Tarieven

Locatie

Plan afspraak